Close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruimte voor passie

Als ondernemer heb je passie voor je vak en voor je bedrijf. Je kent je markt en vakgebied als geen ander. Daar ligt jouw talent en daaruit haal je je energie. Helaas zijn er in de dagelijkse praktijk regelmatig zaken die ook om je aandacht vragen.
Denk aan administratieve taken, bankzaken of HR-vraagstukken. Soms leiden deze zaken je, meer dan je eigenlijk wilt, af van datgene waaraan je je tijd liever besteedt.
Onder de naam RLG Management Services bied ik als parttime controller de helpende hand aan bedrijven en non-profit organisaties, op de gebieden finance, HR, algemeen management en ICT.

Ik kan je ondersteunen bij het stroomlijnen van processen, het inrichten en runnen van de organisatie en het opstellen van jaarplannen en periodieke rapportages. Ook wanneer je onderneming in beweging is, en bijvoorbeeld onlangs gegroeid is of binnenkort zal groeien! Indien de resultaten achterblijven bij je plannen kunnen we gezamenlijk aanvullende maatregelen treffen. Zo voeg je met mij een enthousiaste financieel professional aan je team toe. En kun jij blijven ondernemen!

Brede ervaring, breed inzetbaar

https://vimeo.com/148531997

 

Ondernemers kunnen bij mij terecht voor structurele begeleiding op parttime basis; bij behoefte aan een sparringpartner, maar ook bij tijdelijke of langdurige bestuurlijke ondercapaciteit. De focus ligt daarbij op de financiële kant van de onderneming, maar er is ook aandacht voor andere aspecten die de bedrijfsvoering beïnvloeden. Ik heb veel kennis van algemeen, financieel en logistiek management en ben thuis in de retailsector en franchising.
Je onderneming is dusdanig gegroeid dat er behoefte is aan een financieel manager of controller? Maar je wilt deze niet fulltime in dienst? Ik ondersteun je daar waar nodig. Enkele voorbeelden van actuele opdrachten zijn:

Financieel adviseur / controller: de advisering en begeleiding van diverse middelgrote ondernemingen bij hun planning- & control-cyclus. Hieronder kan ook de inrichting van managementsystemen, het opstellen van periodieke rapportages en de begeleiding van het managementteam vallen.

Supply chain manager bij James Hardie Europe: verantwoordelijk voor de inrichting van de supply chain en lid van de projectgroep ‘Ontwikkeling en implementatie SAP (ERP systeem)’.

Interim Manager Logistiek & Supply Chain bij Smeding Groente & fruit: verantwoordelijk voor de logistiek en voor de inrichting van de supply chain.

Interim Manager Inkoop & Supply Chain bij Nedtrain BV, onderhoudsbedrijf van de Nederlandse Spoorwegen: verantwoordelijk voor de inkoop en voor de inrichting van de supply chain, medeverantwoordelijk voor de implementatie van SAP.

Interim manager Logistiek bij The Greenery: verantwoordelijk voor de logistieke operatie, medeverantwoordelijk voor de implementatie van SAP.